Träffat prästen

Hej på er 🙂

Jag sov som en kratta i natt, en snarkande sambo och en Viggo som vaknade 😉

Idag har vi varit i kyrkan och träffat prästen för att prata om våran vigsel. Det kändes bra, han verkar lugn och stabil, en man som är pensionär och jobbar ibland. Vi pratade länge så det var tur att Viggo var hemma hos oss med farfar och hans fru.

Fotografen var med han också för att titta i kyrkan. Vi pratade efteråt om olika tänkbara platser att fotografera på och vad vi gör om det regnar, vilket fortfarande är lite osäkert. Jag ber vädrets makter att det ska vara uppehåll den dagen, gärna sol ♥

Det känns bra, men jag blev urladdad efteråt så jag har huvudvärk 😉 Det pirrar i magen våran stora dag närmar sig. Vi var till min favoritblomsteraffär tidigare, trodde det skulle gå snabbt att beställa en brudbukett för den är rätt enkel. Men vi fick boka tid för att komma tillbaka imorgon, den som jobbar när det är dags var inte där idag.

Lånade bilder. Ungefär så här vill jag att den ska vara, rosa och vita rosor ♥

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *