Produktiv dag

Hej på er 🙂

Igår var jag trött efter en natt med alldeles för lite sömn 😉

På eftermiddagen la jag mig för att vila. Jag vaknade av en härlig doft och sedan kom Viggo upp till min fotände och sa ”Maten är färdig”. Vilken lyx, det bjöds på hemmagjord pizza. Dom hade till och med gjort degen och såsen själva han och pappa ♥

Jag har tänkt många gånger ”Jag har valt honom själv” och snart är han min man.

Idag har vi haft en produktiv dag och lyckats tajma in vädret bra mellan skurarna. Vi har varit ute och lekt, städat nedervåningen noga, tagit promenad, städat övervåningen noga, tvättat och hängt en maskin tvätt. Promenaden var i både regn och uppehåll.

Skönt att hela huset doftar en blandning av Såpa och Ajax 🙂

Imorgon är det dags att åka till kyrkan och träffa prästen, ganska pirrig i magen nu. Våran fotograf ska vara med han också, kolla in kyrkan och prata lite.

Både mysigt och sorgligt att det är mörkare tider, gäller att mysa till det med ljus 🙂

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *