Min möhippa

Hej på er 🙂

Festen igår var min egen möhippa 😉 Något som jag hade listat ut när jag fick inbjudan. Vi hade det mysigt och trevligt, åt och drack gott. Många härliga skratt blev det och vi bjussade på historier om tokigheter vi har varit med om.

Synd att många av mina nära och kära som var bjudna inte kunde komma. Två hoppade av i sista sekund, av förståeliga skäl men ändå tråkigt. Jag är desto mer glad och tacksam för att mina närmsta brudar var där och firade med mig ♥

Min vän som vi var hos hade ställt frågor till min sambo om mig, så fick jag svara på samma frågor för att se om han hade svarat rätt. Mina tjejer sa också vad dom trodde var rätt svar på frågorna 🙂 Dom känner mig väldigt väl alla tre.

Vi pratade gamla minnen och jag är förvånad över hur mycket tok vi kommer ihåg 😉

Som den trötta småbarnsmamman jag är, kändes det bäst att åka hem i tid istället för att ta en runda på stan i regnet. Jag kom hem före 00,30. Viggo hade vaknat vid 23 sa pappa och när jag precis hade sminkat av mig vaknade han igen så jag gick dit.

Vid 2,30 hade jag fortfarande inte fått en blund, kunde inte somna. När jag äntligen sov var det något som väckte mig 3,15, minns inte om det var Viggo eller sambon. Vid 6,20 stod Viggo vid min sängkant, skönt att han gav oss lite sovmorgon i alla fall.

Mina klippor ♥ Dom här tjejerna är guld värda ♥

 

Trevlig lördag till er alla.

2 svar på ”Min möhippa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *