Fest

Hej på er 🙂

Skrev lite kortare igår. På morgonen vaknade jag av att Viggo stod vid min sängkant ca 6, skönt att han sov något längre och var glad 😉 Jag måste ha varit trött, annars vaknar jag när han tassar upp. Gårdagen var härlig, tid utomhus i det fina vädret.

Igår på kvällen provade vi kläderna som Viggo ska ha på vårat bröllop ♥ Han var så stilig, gudomligt söt och stolt. Han ska ha vita nya skor och dom gillade han verkligen. Tror säkert att han kommer överglänsa både sin mamma och pappa 😉

Idag vräker regnet ner, det är så mörkt att vi har tänt lampor. Jag hade önskat uppehåll med tanke på att jag ska på fest. Vi kommer säkert få roligt, men om lusten faller på är det trevligare att gå ut om det är finväder 🙂 Vi ska vara hemma hos min goa vän.

På kvällen igår handtvättade jag några linnen så jag har att välja på idag och smörjde in halva kroppen med BUS, orkade inte hela haha. Ingen som ska se mina ben.

Jag skickade efter en extra klänning till vårat bröllop, jättefin. Men det är ett parti över bysten som är gjord för mindre ”hylla” än jag har. Det + att den är för lång gör att den får gå i retur, synd. Vill ha något bekvämare på mig under middagen. Skickade efter en kort klänning igår, hoppas den är fin och passar. Svårt för mig med kläder och hyllan 😉

Bild från igår. Pappan i ständig jakt på hallon åt Viggo 😉 ♥
Rosen är från min kusins trädgård.

Önskar er en riktigt mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *