Fint väder idag

Hej på er 🙂

Idag har vi haft en jättehärlig dag, vädret har verkligen varit underbart ♥

Vi har varit ute mycket. Jag har inte hunnit med att blogga tidigare och just nu har jag huvudet fullt av allt som ska fixas inför bröllopet. På måndag ska vi träffa prästen, spännande. Jag är inte klar för kvällen, har lite att göra. Ska smörja in mig med BUS.

Imorgon kväll ska jag på fest hos en god vän 🙂

Bilder från dagens promenad och rosblad som Viggo gav mig idag ♥ Jag hade en blommande ros och den plockade han åt mig, sötnosen. Tror han blev nöjd med sig själv när mamma blev glad så jag fick fler blommor 😉 Går inte att bli arg.

Får se om jag har mer ro och tid att skriva imorgon. Hoppas ni haft en fin dag.

 

Det var fiiiiiint väder 🙂

Fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *