Städad altan

Hej på er 🙂

Igår lekte vi i lekparken här på området, roligt tyckte Viggo. På kvällen var min mage bättre så vi tog en promenad. När Viggo hade somnat tittade vi på ett avsnitt av en serie. Det var spännande, vi ville se ett avsnitt till men tänkte på tidig morgon.

Viggo vaknade redan 23,30 och det var mamma som gällde. Jag har nattjour för dagtid är han rätt pappig, även om han säger ”Mamma är busig” typ 50 gånger/dag 🙂 Jag tänkte gå tillbaka till min säng vid 00,15, gick på toa först och då vaknade Viggo.

Jag satt och ropade länge innan pappan i huset vaknade och gick yrvaket till Viggo. När jag var klar var det att fortsätta natten hos Viggo som ville ha mig där. Han var känslig och märkte om jag flyttade på mig, så jag blev kvar. Han vaknade 5 i morse. Men han ville gå upp och lägga sig efter han fått välling och sov till nästan 7, tack för det.

Idag följde jag med på morgonpromenaden, hallon blev det och en lite längre runda. Småtokigt att gå nära inpå att jag har druckit kaffe och tagit min medicin som är upplöst i ett helt glas vatten. Halvvägs var jag kissnödig, gick snabbt hem på slutet 😉

Medans jag nattade Viggo för middagsluren började min sambo städa våran altan, det doftar gott av såpa. Vi har sagt länge att vi ska städa där, har bara gjort det en gång i år. Vi sitter ute mycket även fast vädret inte är på topp. Skönt att det är fixat nu.

Älskade fina Viggo ♥

 

Trevlig dag till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *