Kalas

Hej på er 🙂

Minns knappt hur natten var allt flyter ihop, men 4,50 startade Viggo dagen. Hoppas verkligen på en bra natt i natt och att hela familjen får sovmorgon!

Idag tog Viggo och pappa morgonpromenaden utan mig. Vi skulle iväg på kalas och jag hade lite att fixa med före. När Viggo sov middag dammsög jag nedervåningen, då passade min sambo på att vila på soffan som står på altanen. (hans val)

Min kusins tjej fyllde 5 år idag och hennes andra dotter fyllde 7 år den 27 juli. Det var ett trevligt kalas och vädret var helt ok. Viggo blev alldeles lyrisk när han såg tjejernas två kaniner, vi matade dom med många maskrosblad. Han riktigt tjöt, när jag gav på förslag om att köpa en kanin var inte min sambo alls med på noterna, konstigt tycker jag 😉

Viggo åkte rutschkana massor av gånger och min ena kusin som han har ett väldigt gott öga till var också med en stund och åkte. Han fick träffa gammelfarmor igen som han pratar om nästan dagligen ♥ Nu håller jag tummen hårt för att hon kommer orka och vilja komma på vårat bröllop, det skulle betyda otroligt mycket för mig ♥

När vi kom hem från kalaset blev det middag på altanen, korv med bröd.

Spindeln på altanen var inte kvar idag. Min sambo tyckte jag var lustig som såg det. Gillar inte spindlar men undrade vart han hade tagit vägen, nätet var också borta.

Söta kaniner och nöjd kille.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Våran andra semestervecka nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *