Fobi och bakning

Hej på er 🙂

Natten var som dom senaste nätterna. Viggo vaknade vid 3, pappa dög inte, jag gick dit, la mig och somnade. Viggo var inte rolig att dela säng med i natt, han sparkades och jag fick en fot över halsen flera gånger 😉 I morse vaknade han 5,20.

Fick dra mig i sängen ett tag, jag som sover sämst. När jag hade ätit frukost och druckit kaffe tog vi en promenad, hallon och kottar ingick så klart i promenaden 🙂

När Viggo hade ätit lunch nattade jag honom. När han somnat åt jag lunch och min sambo tog en löprunda. Jag drack kaffe på altanen och pratade med min mamma i telefonen nästan en timme. Sällan jag pratar i telefonen privat. När vi lagt på vaknade Viggo. Sambon tog en dusch och jag klippte Viggos lugg. Sedan duschade jag.

Tänkte tidigare att jag var modig när jag fotade en spindel som hyrt in sig på våran altan utan att betala hyra. Väl i duschen fick jag däremot panik när jag såg en stor spindel. Jag ropade på hjälp, när sambon kom såg han inte den direkt och sa ”Det finns ingen spindel”. Men då ni, så högt har jag sällan använt min röst till honom 😉

Efter instruktioner såg han den på draperiet och tog ut den. När jag hade duschat klart doftade det gott, sambon har gjort muffins med hallon i. Ska smaka en senare.

Gillar inte spindlar men detta nät var fascinerande. Så länge dom håller sig på avstånd.

F-låt om jag har någon känslig läsare 😉

Första semesterveckan är över, nu har vi 4 lediga veckor kvar.

Skön söndag till er.

2 kommentarer på “Fobi och bakning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *