Underbara solen

Hej på er 🙂

Igår hann vi nästan bara lägga oss så Vaknade Viggo. Pappa dög inte så jag gick dit och la mig. Jag somnade och blev kvar hela natten 😉 Tur vi köpte en 90 cm bred säng och inte 80 cm som vi var inne på en kort sväng, han breder ut sig vårat hjärta.

Idag har vi äntligen fått se solen till och från. På förmiddagen tog vi en tur med vagnen, det fanns mycket hallon att plocka. Jag har ätit både frukost och lunch på altanen.

Sambon dammsög nere medans Viggo sov middag och jag drack kaffe ute. Jag hann precis börja moppa golven så vaknade Viggo, då var sambon och klippte gräsmattan. När han var klar med det tog dom en tur till Biltema och jag moppade golven.

Ikväll har vi grillat och ätit (inte helt otippat) på altanen 🙂 Det var riktigt gott. Vi har varit ute stor del av dagen och tankat välbehövlig energi, älskar när solen visar sig. Viggo gjorde sitt bästa för att smutsa ner sig så det blev ett bad innan det var dags att sova.

Annars tänker jag en del på vårat bröllop. Igår beställde sambon en slips, hoppas vi gillar färgen. Jag beställde en klänning, jag kanske ska byta om efter kyrkan. Får se hur det blir, känns inte praktiskt med ett långt släp 😉 Mina skor kom förra veckan, inga märkvärdiga, tänker att dom inte kommer synas under den långa klänningen.

Viggo sover sedan en stund tillbaka och sambon duschar. Snart mys i soffan.

Bilder från i fredags då han lånade mina armband ♥ ♥ ♥ Finaste ♥ Lik mamma, gillar bling bling, sjunga, dansa och spexa. Han bjöd på det mesta av det bästa i fredags.

 

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *