Kalas hos Viggos farmor

Hej på er 🙂

Viggo sov oroligt i natt och vaknade flera gånger. Jag somnade i hans säng i 2,5 timme, sedan la jag mig i våran säng. En stund senare vaknade han igen, då gick pappa dit.

Dagen startade vi med en skön promenad. Vi gick till vattnet och vi plockade skogshallon. Favoriter i repris som upprepas ofta, nöjd kille i vagnen ♥

I eftermiddag har vi varit till grannstaden till Viggos farmor på kalas. Vi hade turen att bli bjudna på mat 🙂 Efter det god tårta och kaffe. Viggo mumsade i sig jordgubbar och grädde. Innan vi skulle åka hem gick jag och svärmor en runda i trädgården, hon har så mycket fina blommor. Hade vi större tomt skulle jag vilja ha massor av rosor.

Efter dessa två dagar ska det bli skönt med en lugnare dag imorgon. Vi hoppas på en natt med god sömn för hela familjen 😉 och att Viggo sover längre än till 4,30-5,00.

 

Fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *