Öron/näsa/hals

Hej på er 🙂

Första semesterdagen och den har jag inlett med att varit på öron/näsa/hals.

Jag är jättetrött och en aning besviken på mig själv. Jag fick panik när kameran skulle ner i halsen genom näsan. Kräkreflexen kom om och om igen fast jag fått bedövning, fick bedövning både i näsan och halsen. Jag drog ur kameran själv någon gång.

Försöker att vara positiv, jag hade inga knutor på stämbanden och ingen ”växt” och det var viktigt för mig att få höra. För att göra en noggrannare kontroll på mina stämband skulle han behöva ha kameran där betydligt längre och jag skulle då göra olika ljud. Det sa han att jag inte skulle tillåta och som det kändes där och då hade han rätt.

Han tror att Viggo släpat/släpar med sig baciller hem från förskolan som jag tagit åt mig, och tack vare att det dyker upp nya baciller hela tiden så underhålls min hosta. Med andra ord om han har rätt bör detta ge med sig, frågan är bara när.

Vi hade tänkt att äta i den staden sjukhuset ligger, men jag fick inte äta på två timmar på grund av bedövningen. Jag blev vrålhungrig. Vi stannade på McDonalds i staden där vi jobbar på vägen hem och sedan åkte vi till Viggos gammelfarmor och drack en välbehövlig kopp kaffe. Viggo var det fart på, själv var jag mest urladdad 😉

Viggo hade mycket att prata med gammelfarmor om ♥

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

2 svar på ”Öron/näsa/hals

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *