Rolig kväll

Hej på er 🙂

Gårdagen som skulle vara lugn och oplanerad slutade i spontanfest 😉

Min bästa vän kom hit på kvällen och sedan gick vi ut. Det var 3 år sedan jag var ut senast, var lite pirrig i magen faktiskt 🙂 Jag har varit på några fester med jobbet, men inte gått ut. Vi hade jätteroligt och dansade. Vi tog det lugnt och åkte hem innan dom stängde. Är trött idag, hela familjen passade på att vila när Viggo sov middag.

Imorgon är det dags för ett besök hos öron/näsa/hals, jag hoppas allt kommer gå bra. Det är liksom rätt avgörande för hur jag ska kunna slappna av denna semester. Så rädd för att den långvariga hostan ska ha ställt till det för mina stackars stämband.

Idag har sambon grillat och gjort smashed potatoes, jättegott var det. Jag har duschat och tvättat håret och mina goa grabbar dammsuger, bra arbetsfördelning 😉

Tänk att jag vägde över 90 kilo i slutet av maj 2015 😉 Stora magen och massa vätska.

Skön söndag till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *