Gråväder

Hej på er 🙂

I natt när Viggo vaknade somnade jag ca 2 timmar i hans säng. Min sambo märkte inte ens att jag var borta, eller när jag kom tillbaka heller för den delen 😉 För första gången på länge har jag inte hostat i natt, underbart. Måtte hostan ge med sig nu.

Kvällen igår var mysig, vi åt räksmörgåsar och drack ett glas vitt. Efter det kom solen fram och vi var ute på altanen. Viggo plockar åt sig alla omogna jordgubbar, vi kommer nog inte få se en endaste som mognat och är röd och fin 🙂 Smultron hittade han med. Katterna fick vara med en stund, Ikoz har blivit tuff och börjat vidga sina vyer.

Vi hann med att städa nedervåningen också, skönt att ha det gjort till helgen. Idag har vi tänkt ha en lugn dag, inget inplanerat. Hoppas vädret blir bättre, då blir det nog en promenad. Grabbarna tog en runda när jag åt frukost, jag fick sova en stund längre.

Jag var sen med att plantera om Mårbackorna i år, sedan var jag tuff och klippte bort blommor innan dom blommat över. (svärmors tips) Nu äntligen börjar dom blomma igen. Allt har hamnat efter i år, hoppas jag hinner se vackra blommor ändå 🙂

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *