Semester tjohoo

Hej på er 🙂

I natt har jag sovit som en kratta och hostat så jag fick ta hostmedicin.

Tur att jag har kunnat vila en stund på morgonen. Idag hade jag gärna varit på jobbet med mina arbetskompisar, för att få semesterkänsla 🙂 Tror inte jag kan känna den innan jag har varit till öron/näsa/hals. Jag är lite nervös för vad dom ska säga.

Min sambo har jobbat hemifrån idag så familjen får mer tid tillsammans ♥

När han lämnade Viggo på förskolan i morse gjorde Viggo ljud som ett lejon, han har en fin tröja med ett lejon på. Han var så upptagen att visa fröken att han inte hade tid att säga hejdå till pappa 🙂 Skönt att det var sista dagen på sammanslagningen idag.

Vi rekade så smått läget igår på våran promenad, vi gick ungefär dit vi har sagt till fotografen att vi vill bli fotade. Det blåste ganska mycket så hade det varit våran dag har vi troligtvis haft kisande ögon, speciellt jag som är känslig för vind 😉

Jag har fyra veckors semester och sedan en veckas föräldraledigt. Jag hoppas på att få rätsida på min hosta/hals/röst, det påverkar både arbetet och privatlivet. Ikväll ska vi mysa med goda räksmörgåsar och ett glas vitt 🙂 Försöka få till semester/helg-känsla.

Vackert och inte alls långt ifrån där vi bor ♥

 

Gissa om våran kille säger ”Spola vatten” på dessa underbara promenader 🙂

Önskar er en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *