Planering och pusslande

Hej på er 🙂

Gårdagen avslutades i soffan framför en serie med en skål popcorn, mysigt ♥

Det är sällan jag somnar så lugnt och skönt som igår. Jag låg på min sambos bröst, när vi båda hade somnat ringde hemtelefonen. Det var som jag fått elstötar genom hela kroppen blev så rädd, buffade på honom så han gick upp och svarade. Hemtelefonen står i Viggos rum (tidigare datarummet) Viggo vaknade inte då utan senare.

Sambon hann inte svara. En kort stund efter fick jag ett frågande sms, om det var jag som hört av mig tidigare på dagen och att hon hade glömt ringa mig osv. Jag hade ringt och pratat med en som gör fransar. Hon sa att hon skulle ringa upp mig vid 18-tiden, något som aldrig skedde, jag kände mig ganska irriterad 😉 Sedan att bli väckt på det.

Ingen ringer oss vid 22-tiden, alla vet att vi lägger oss tidigt. Dels är vi trötta småbarnsföräldrar som blir väckta flera gånger/natt + att vi kliver upp tidigt. Det första jag tänker när det ringer sent är så klart: ”Har det hänt någon något”.

Idag har jag varit i kontakt med henne. Vi kom fram till att jag ska göra fransförlängning den 11 augusti. Behöver göra det ett tag innan, eftersom jag aldrig gjort det förut och vet inte om mina känsliga ögon fixar det. Sedan bokade vi en tid den 17:e för att eventuellt bättra på så nära bröllopet som möjligt. Den dagen hade jag tid för spray tan. Det måste gå 24 timmar mellan, eftersom fransarna inte får bli fuktiga. (Aaaa)

Ringde tjejen som gör spray tan, hon var ledig idag och satt på Ikea och åt med familjen. Jag hade ett svagt minne att hon inte kunde fredagen den 18:e, mycket riktigt hon skulle bort då. Men jag hade en himla tur, hon kan spraya mig vid 11 för hon åker efter lunch och då har det gått 24 timmar. Tjohooo pusselbitarna faller på plats 🙂

Från början tänkte jag inte göra fransar för jag är så petnoga 😉 Men eftersom sminkningen hos frissan inte blev som jag önskat och jag helst inte sätter dit lösfransar själv, så känns detta som den bästa lösningen. Fransar gör jättemycket och då sparar jag tid på sminkningen som jag kommer behöva göra jättetidigt på morgonen.

Vi har precis kommit hem från en härlig promenad. Så länge jag inte pratar för mycket går det ok. Det var välbehövligt för jag har haft en jobbig huvudvärk idag.

Bilder från våran härliga promenad här om dagen. Tog fler bilder idag så det kommer. Vi försöker att vara ute så mycket som möjligt, så bilder inne är inte prioriterat.

Skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *