Mycket hud

Hej på er 🙂

Inte meningen att få någon att sätta i halsen, vet att jag visar mycket hud 😉

Så här blev färgen före jag duschat i morse. Det tog 10 timmar att uppnå rätt färg. Det rann av en del när jag duschade vilket hon sagt att det gör. Ska ha koll på hur det ser ut imorgon, eftersom det är två dagar före bröllopet jag ska dit nästa gång.

Jag väljer spray tan inför bröllopet för att jag inte får sola. Dels på grund av min medicin mot Rosacea och sedan blir jag sämre i ansiktet av solen. Annars älskar jag sol och sörjer att jag inte kan ligga i solstolen och njuta de (få) gånger det varit fint väder.

Jag kan vara kritisk när det gäller min kropp. Samtidigt är jag en stolt mamma, jag har burit på våran goa Viggo så jag tycker min kropp är fantastisk 🙂 Otränad är jag. Vi visar hud på stranden jämt så jag bjussar på dessa bilder, vill ha dom i min ”dagbok”.

I natt har Viggo och jag hostat ikapp. Dagen på förskolan har i alla fall gått ok. Själv har jag vilat men tänkt massor på förberedelser inför bröllopet. Småfix kvar men mycket som ska planeras, handlas och klaffa 🙂 Viggo somnade i soffan vid 19, han ligger här bredvid mig. Han är lite varm, måtte han klara sig så vi får vara friska nu ♥

Riktigt sådär brun var jag inte efter duschen, men tillräckligt 😉 Gyllenbrun.

Sambon är ute och springer nu, får se om vi hinner titta på något tillsammans sedan.

Fortsatt fin kväll till er.

2 svar på ”Mycket hud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *