Spray tan

Hej på er 🙂

Idag har jag varit hemma, gårdagen gjorde min hosta/hals betydligt sämre.

Att prata mycket gör att jag hostar ännu mer. Fick ta hostmedicin i natt för jag höll på att kräkas. Jag klev upp med grabbarna före 5. Ville så gärna jobba men insåg att den torra luften på jobbet och en massa prat inte skulle fungera i det skick jag är i.

Sa till min sambo att jag gärna ville jobba på fredag, sista dagen innan semestern. Fick till svar i en myndig ton att jag skulle vara hemma resten av veckan och ja han har rätt. Ringde till öron/näsa/hals, det har gått den tid det står att väntetiden är. Jag fick en tid på måndag. Hoppas dom kan hjälpa mig och att det inte är något jobbigt.

Viggo har hostat mer ett tag han också, men idag när pappa hämtade honom på förskolan fick han höra att han tack och lov hade hostat mindre idag ♥

Vid 10 gick jag och la mig, helt slut efter natten och just då kändes det som jag fått någon ny bacill. Låg i sängen till 14,30, då är man ganska sliten.

Klev upp och åt mat och senare tog jag en snabbdusch. Jag hade tid inbokad för att testa spray tan inför bröllopet, har aldrig gjort det tidigare. Var absolut inte pepp på det men släpade mig iväg. Det var inte ansträngande att stå där. Jag tror det blir bra och har en ny tid inbokad två dagar före vårat bröllop. Känns skönt att ha provat före.

Grabbarna har tagit en promenad sedan vi kom hem. Själv gick jag in, kände mig inte direkt bekväm utan brillor och bh 😉 Annars hade jag gärna fått friskluft.

Nöjd kille, ”spola vatten”. Bilder från promenaden igår 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *