Dryg hosta

Hej på er 🙂

Idag har jag känt mig frustrerad och smått deppig.

Att ha ett arbete som är beroende av en fungerande röst/hals blir tufft när jag har en hosta som aldrig ger sig 🙁 Hostan kommer från ingenstans och jag hostar så jag nästan kräks, ögonen tåras och det tar en bra stund innan jag kan prata igen.

En chef på jobbet tyckte jag skulle ligga på för att få hjälp, att jag gått så länge. När jag kom hem tittade jag på kuvertet som jag fått om remiss till öron/näsa/hals, det kom i början av juni och väntetiden är 45 dagar. Tycker jag borde få en tid snart.

Det blev inget kaffe på jobbet för mig, jag levde på koppen jag drack hemma i morse. Längtade såå efter en god kopp kaffe när jag kom hem så jag satte igång kaffebryggaren. Ett tag senare sa min sambo att kaffebryggaren var trasig, han hade tyckt det tog lång tid och gått dit och tittat, värmeelementet har gått sönder.

Den som vi fått utbytt en gång redan. Inte konstigt att huvudströmbrytaren gick här i morse och vi fick strömlöst, kaffebryggaren var orsaken till det. Ikväll har vi haft strömlöst pga åska, det märkte vi när vi kom hem efter en härlig promenad. Den var precis vad jag behövde efter denna dag 🙂 Viggo var så nöjd och glad. Vi har tittat på vattnet, han älskar vatten. Han sa flera gånger ”Spola vatten” goaste hjärtat ♥

Ikväll ville han att jag skulle natta honom och han var lättnattad det var skönt. När vi hämtade honom på förskolan fick vi höra att han hade känts varm så dom hade tagit tempen, han hade 37,8, en stund senare 37,5. Hoppas det inte blir något.

Mina fina killar ♥

 

 

Bilder från bröllopet i lördags, otroligt vacker miljö 🙂

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *