Fin och minnesvärd dag

Hej på er 🙂

Bröllopet igår var väldigt fint och vädret kunde inte ha varit bättre ♥

Ceremonin ägde rum utomhus i en vacker miljö, extra viktigt att ha tur med vädret då. Viggo skötte sig exemplariskt, han var tyst och lugn. På slutet ev ceremonin började dock lusten att samla kottar ta över 😉 Så han fick strosa runt själv, nöjd kille.

Efteråt tog jag lite bilder i den fina miljön, för att sedan åka vidare till stället där middagen/festen hölls. Viggo, hans farmor, min sambo och jag gick till en lekpark en stund. När det var dags för middag fick Viggo varmkorv. När han var klar ville han gå ner och där var det slut på lugnet. Vi åt i omgångar för han ville vara ute och leka.

Inget konstigt med det och något jag varit helt inställd på, att ta det som det kommer. Jag var glad åt den tid vi kunde vara med, 4 timmar. Vid 19-tiden åkte vi hemåt, vi var ändå bara utomhus vi tre och vi hade ca 1 timme och 15 minuters resa hem.

Viggo höll sig vaken hela vägen och somnade närmare 21 och i morse skulle han upp 4,30. Han fick välling och vi hoppades att han skulle somna om. När det hade gått en timme trodde jag att Viggo och pappa gick ner. Vid 8,40 hörde jag honom gny till så jag klev upp. Då låg han och sov med pappa i sin säng. Skam den som ger sig, hihi.

Viggo har varit med på två bröllop redan och snart är det dags för hans mamma och pappa ♥ Jag känner mig mer nervös nu inför vårat bröllop. Jag blev som väntat känslosam igår och tänkte hur ska jag då känna när det är jag och mitt hjärta som står där. Tycker det var bra att gå på ett bröllop så nära inpå, se hur det går till.

Idag vräker regnet ner så dom gifte sig på rätt dag 🙂 Vi pysslar inne, hjälps åt att städa övervåningen. Jag ska moppa golven när jag har druckit kaffe och Viggo har vaknat. Sambon är och handlar nu. En vecka kvar sedan är det efterlängtad semester.

Fantastisk miljö att gifta sig i 🙂 Fina brudparet ♥

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *