TGIF

Hej på er 🙂

Viggo vaknade flera gånger i natt, vid 2 tiden fick han komma till våran säng.

Han var mammig ♥ Jag behövde gå på toa, han blev ledsen då men nöjd när jag kom tillbaka till sängen så han fick ligga nära och hålla om mig. Vi sa i morse att natten var som ett skämt och vi blev nog väckt ungefär en gång i timmen ett tag. *Jäsp*

Idag har min hosta varit vidrig, det började i bilen till jobbet. Under dagen fick jag en hostattack mitt i ett samtal, vi är få personer i min grupp nu och alla var upptagna. Min sambo gick förbi och förstod läget så han fick ta över. Tur att det var snabbt fixat. Ikväll har jag hostat så jag har hållit på att kräkas, förstår inte varför det inte ger sig. Jag väntar ju på remiss till öron/näsa/hals, hoppas verkligen jag får bra hjälp där.

På förskolan har vi fått höra två dagar i rad att Viggo håller sig nära personalen han känner. När dom gått någonstans har han blivit ledsen. Det verkar som början av veckan gick bättre. Nästa vecka är sista veckan han behöver gå på sammanslagningen. Då är det bara en fröken från våran förskola där, hoppas verkligen det går bra.

I eftermiddag har vi ätit hemmagjord pizza på altanen, det var jättegott. Sedan har vi lekt och myst ute. Zim smet ut en stund, jag lät honom, vet hur nöjd han blir.

Imorgon är det dags för bröllop för sambons syster 🙂 Vi hoppas på en god natts sömn och fint väder. Dom ska ha sin ceremoni utomhus.

Bilder från em/kvällen tagna med sambons iPhone, jag lånade den 😉

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *