Snart helg

Hej på er 🙂

Idag har kvällen varit betydligt bättre än dagen 😉

Natten var som vanligt 😛 Jag var upp på toa och sedan hann jag bara somna så ropade Viggo på mig. Jag la mig i hans säng och blev kvar där 1,5 timme, gick tillbaka till min säng vid 2,30 och vid 3 var det något igen. Vid 4 vaknade Viggo då fick han välling av pappa (hans beslut) När klockan ringde 5 hade jag inte lust att gå upp.

I morse var jag alldeles för trött. Jag tyckte jag var sen för att jag hade en dålig hårdag, la mig med blött hår, i kombo med att det inte flöt på med sminket. Ytligt jag vet, ibland blir det så 😉 I bilen insåg jag att vi inte var så sena, då hade jag redan den där känslan.

Min hosta är fram och tillbaka. Två nätter har jag hostat mer och fått pallra upp mig med kuddar, nacken tar stryk. Idag fick jag en hostattack på jobbet så jag fick ta en paus. Mitt i lunchen kom hostan igen, min sambo sa något om att min hemska hosta.

Dagen har innehållit betydligt mer krångel än det brukar. Dessutom drog sista ärendet för dagen över så jag blev sen iväg från jobbet. Att ha en tid att passa på förskolan i en annan stad var smått stressande, vi kom i tid ändå vilket kändes skönt.

I eftermiddag har vi varit ute på baksidan och lekt. Det har blåst och inte varit varmt, jag klädde på mig så gick det bra. Viggo körde med sin gräsklippare och jag och sambon sparkade boll till varandra. Katterna fick vara ute en stund dom med ♥

Det årliga ogräset, fint tycker jag 🙂

Imorgon är det äntligen fredag, tjohoo.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *