Tröttis

Hej på er 🙂

Ikväll har jag varit så trött att jag ville somna vid 19-tiden. Jag la mig en sväng på sängen för jag hade färg på mina fransar och bryn. När jag kom ner sa Viggo ”Mamma har fina ögon”, mitt hjärta han är underbar på att ge komplimanger 😉 ♥

När vi hämtade honom på förskolan idag berättade jag att han var väldigt trött igår. Då fick jag veta att han bara hade sovit 45 min där. Vi har alltid sagt att han behöver sova minst en timme, helst längre. Inte konstigt att han var trött och ledsen tidigt igår.

Vi har varit ute på baksidan ett tag ikväll, det var ingen värme direkt. Blev en kopp kaffe på altanen och lite lek med Viggo. Zim fick vara med en stund han också.

Snart är det helg, sedan är det bara en vecka kvar av jobb och förskola. Jag har nedräkning, det ska bli skönt med semester. Även fast det går bra för Viggo så är vi inget fan av sammanslagningen. Tur att det bara är för en kort tid och han verkar ha skoj där vilket så klart är huvudsaken. Idag ville han knappt följa med hem 🙂

Den här tiden på året pysslar vi inte så mycket inne, blir mer bilder utifrån ♥

Hoppas ni har en härlig kväll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *