Bra helg

Hej på er 🙂

Gårdagen var en härlig dag med växlande väder.

Morgonen inleddes ute, sedan kom regnet och middagen åt vi på altanen. Solen visade sig inte men det var uppehåll, temperaturen var lagom så vi myste där med goda räksmörgåsar. Efter mat och kaffe sa Viggo att han ville åka vagn och så blev det 🙂

När han hade somnat tittade vi på serier. Natten var inte rolig, jag har varit vaken i timmar, Viggo har vaknat flera gånger så jag har varit hos honom. Tidigt i morse tittade sambon på sin mobil och sa ”Det är fullmåne”, det förklarar krypet i kroppen.

Jag är nöjd med Viggos och min lediga vecka och vi har haft en härlig helg. Nu kör vi två veckors arbete/förskola innan det är semester på riktigt. Jag känner mig pirrig inför att vi ska lämna Viggo på en annan förskola imorgon, hoppas allt kommer gå bra ♥

Viggo har pratat om gammelfarmor i flera dagar, så idag ringde jag henne. Viggo fick prata en stund och sa ”Gammelfarmor koka makamoner”. Vi har berättat att hon kokade makaroner till mig mitt i natten när jag var liten ♥ 🙂 Han har bra minne.

Får se vad vi hittar på idag. Viggo har precis ätit lunch, snart dags för sovstund.

Inte så piffat men väldigt mysigt ändå 🙂

Skön söndag till er alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *