Brudklänning

Hej på er 🙂

Som trötta småbarnsföräldrar har vi ibland (ganska ofta) svårt att få tid till sådant som är ut över det vanliga rutinerna. I det här fallet är det kanske inte så bra.

Det är månader sedan jag provade min brudklänning första gången. Det var med nerverna utanpå, det är mitt livs klänning så inte konstigt 😉 Det var under stress för Viggo vaknade mitt i. Efter det har vi sagt att den måste provas ”snart” igen.

Tiden har runnit iväg, idag har jag äntligen provat den med hjälp av sambon. Den snöras i ryggen så det fixar jag inte själv. Jag har fortfarande inte bestämt mig om det är rätt klänning 😛 Kanske beställer en till och får se vilken som känns bäst. Den jag har hemma var inte alls dyr, så kan jag få känna mig helt bekväm är det värt det.

Förstår inte poängen med dom isydda skenorna i denna klänning, dom sitter både på fram och baksida. I stället för att följa kroppen fint tycker jag att den gör att den står ut i stället. På våran speciella dag vill jag verkligen inte känna mig större än jag är 😉

Det var lite tankar om klänning. Morgonen började bra, vi var ute på baksidan och solen sken. Jag åt frukost på altanen och vi drack kaffe. När Viggo sov middag kom regnet, tur vi hann njuta före. Sambon har varit och handlat både mat och material till att bygga en egen ram till Viggos säng, också sådant där som inte blir av i första taget, hehe.

Jag älskar pioner ♥

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *