Pioner

Hej på er 🙂

I natt har jag klarat mig från knasiga drömmar, i alla fall vad jag vet.

Lördagen den 15 juli ska vi på bröllop, sambons syster ska gifta sig. Jag har länge spanat på en klänning på webben, det har stått ”Snart tillgänglig” men den kommer aldrig in. Tiden har runnit iväg, idag fick jag försöka leta mig något annat och medans jag höll på så tog klänningen som var mitt andra val också slut. Det går bra nu 😉

Får se om beställningen hinner komma, tycker det kan ta tid från vissa ställen. Annars får jag leta mig något i garderoben, inte lika skoj men det funkar. Jag hittade superfina kläder till Viggo, om dom passar får han troligtvis ha dom på vårat bröllop ♥

Viggo och jag tog en något längre promenad idag (för att vara vi) Igår blev det en kortare runda för det blåste isbjörnar, det är juli månad eller hur var det?! Viggo kan vara rätt bestämd ibland, han sa att han skulle ha mössa så det var bara att sätta på honom mössa, annars har han keps. Gick bra det är inget sommarväder direkt.

Om ett tag kommer Viggos gudmor och hälsar på oss, det ska bli trevligt.

En av mina favoritblommor, pionens tid är här underbart 🙂 ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *