Drömmar

Hej på er 🙂

Önskar rubriken var roligare än den faktiskt innebär 😉

Senaste nätterna har jag haft knasiga drömmar om vårat kommande bröllop. Allt från att vi har varit i kyrkan och när vi har lämnat den så sa jag till sambon frågande ”Men gick det här verkligen rätt till? Vi satt ju i bänkarna hela tiden, vi stod inte där framme, sa inget och bytte inte ringar”. Till att hår och smink inte är på långa vägar klart eller fint för den delen och tiden är ute. Vilken panikkänsla och ångest, haha fy katten!

Jag ville vara ute i god tid, därför är klänningen beställd sedan lång tid tillbaka. Däremot har jag bara provat den under stress för att Viggo vaknade så jag vet inte exakt vad jag tyckte. Ringen köpte vi också för länge sedan, den har jag tittat på många gånger 😉 Lokal fixade vi i god tid och vad vi ska ha för mat och fotografen så klart.

Det som är kvar är kläder och skor till sambon och Viggo, skor till mig och bestämma brudbukett. Behöver prova klänningen igen och känna mig för om det är rätt klänning och hur det ska bli med smink och hår. Sedan är det nog mest småfix kvar tror jag.

Alla är olika och prioriterar därefter. För oss är det viktigt med en fotograf som är proffsig, att vi får fina bilder som minnen för livet. Min klänning var inte dyr, men den måste kännas rätt därför ska den provas i lugn och ro. Sminket är (jätte viktigt) viktigare än håret, därför valde jag en enkel fin frisyr, men den blev inte som tänkt när jag testade förra fredagen. Det satte igång massor av tankar och en inre stress.

Idag har vi haft besök av en god vän och hennes två döttrar. Viggo tyckte det var skoj med ett gäng brudar och jag känner mig lite lättad efter att ha fått ventilerat mig ♥

Första blomman fick jag av Viggo i helgen ♥ Andra blomman är från min gurkplanta.

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *