Kalas

Hej på er 🙂

Gårdagen var en bra dag även om tankarna fladdrade hit och dit 😉

Vi var ute och lekte i det härliga vädret, juli började verkligen underbart hoppas det håller i sig. Pappa tog fram Viggos pool och Viggo fick fylla den med vatten. Han var så nöjd, han pratar ofta om ”Spola vatten” ♥ Middagen åt vi på altanen, det blev grillat.

Igår och idag har Viggo vaknat alldeles för tidigt. Igår tog vi fighten att han inte skulle få välling vid 3, efter om och men somnade han om till 7,30, lyx. I morse däremot vaknade han 4,45, hade det varit en vardag skulle min klocka ringa 5 så vi tänkte att det var lika bra att han fick välling då. Efter det somnade han om till ca 7,20, det var skönt.

Kvällen igår var mysig, vi tittade på serie och åt popcorn. Härligt när vi får till den tiden.

Min frukost åt jag på altanen idag medans Viggo gungade med pappa. Nu har Viggo somnat för att sova middag. På eftermiddagen ska vi på kalas, min kusin fyller år 🙂

Mina ögon är fortfarande irriterade inte skoj och inte vet jag vad jag reagerat på.

Till veckan är jag och Viggo hemma, jag är föräldraledig. Det är första veckan förskolan kör ”sammanslagning” och det blir tyvärr inte på Viggos förskola. Sedan ska han gå på sammanslagning i två veckor innan det är dags för riktig semester.

Första bilden tagen med sambons iPhone. Andra bilden är tagen med kameran senare på dagen. Viggo gillar att hälla vatten från sin vattenkanna 🙂

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.