Bröllop i augusti

Hej på er 🙂

Den här veckan har varit hektiskt på flera sätt och vis 😉

Det är nämligen så att den 19 augusti ska jag och min älskade sambo äntligen gifta oss. I november har vi varit tillsammans i 7 år. Han är min bästa vän och det pirrar imagen när jag tänker på bröllopet och att hela familjen snart ska bära samma efternamn ♥

Vi har tänkt och planerat detta länge, mycket är redan klart vilket känns kanon.

I tisdags när Viggos farmor var här och lekte med honom träffade vi fotografen som ska fota oss på våran stora dag. Jag har letat runt och han var vårat första val. Träffen kändes väldigt bra och jag tror att han är precis rätt för oss, det känns skönt 🙂

Igår var jag till frissan för att prova hår och smink. Hon är kanonduktig, men med sminket kände jag mig inte som mig själv. Håret var en enkel frisyr tyckte jag, men blev inte riktigt som önskat. Lockarna däremot var fantastiskt fina. Så idag har jag många tankar och känslor 😉 Hinner nog ändra mig flera gånger om hur jag ska göra.

Är det vid något tillfälle i livet jag vill känna mig extra vacker så är det när jag gifter mig. Kan få dåligt samvete när jag inte blir helt nöjd när någon lagt ner så mycket tid på att fixa mig. Men det är min dag det gäller och hur ska man veta om man inte provar.

Mina ögon är irriterade, vet inte om det var fransarna, limmet eller någon produkt hon använde som jag har reagerat på. Är inte bara när man har Rosacea och känsliga ögon. Det är tur att jag provar före så det förhoppningsvis blir perfekt till bröllopet.

Tror att jag måste landa och tänka ut vad som kan bli bäst. Ska mysa tillsammans med familjen och försöka slappna av. Viggo vaknar nog snart och sambon kom precis hem från stan. Han har kikat på kostymer, vi ska titta tillsammans framöver också.

Fint, även om det inte riktigt är som jag har tänkt mig 😉 Vill inte känna mig för hårt sminkad. Vill gärna ha lösfransar, dessa som jag har köpt tror jag blev för mycket. Ska kika vidare och prova, vore skoj om jag kan ha extra fina fransar på våran dag ♥

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.