Strul och tålamod

Hej på er 🙂

Senaste tiden har det känts som det strular aningen för mycket 😉

Tålamodet är inte på topp efter alla mornar som startat vid 4, idag 3,48 närmare bestämt. Sedan stressiga arbetsdagar på det. Viggo vaknar och vill ha välling, när han fått det somnar han och pappan om, jag ska upp 5 och lyckas inte sova mer.

Efter förskolan tog vi en kort promenad, det har nästan blivit en rutin.

Både Viggo och vi gillar det, känns som en bra avrundning innan vi går hem. Idag när vi hämtade honom satt han på en cykel och sparkade sig runt i en väldig fart, igår hade han upptäckt rutschkanan när vi kom 🙂 Roligt att se hur han utvecklas och vågar ta för sig mer. Han har varit så lugn och nöjt sig med att gå runt med en vagn ♥

Ikväll har vi varit på baksidan och druckit kaffe, blåst såpbubblor och myst. Nattningen av Viggo var däremot inte det lättaste. Vi gick upp tillsammans, han ville att jag skulle natta honom men när pappa gick ner började han krångla. När vi tänkte bytas av skulle han ändå ha mamma. Efter över en timme somnade han till slut med armen runt mig.

Så det sket sig att jag skulle ligga bättre till tidsmässigt idag. Jag som hade tänkt skriva och berätta roliga saker, men det får vi ta en annan dag.

På översta bilden är tre av ”mina” skat-bäbisar med 🙂 Dom är fyra totalt.

Hoppas ni har haft en skön dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *