What a day

Hej på er 🙂

Just nu känns det som jag inte hinner med, inte som jag vill i alla fall 😉

Att starta varje morgon vid 4-tiden, att inte sova sammanhängande och tillräckligt, att ha stressigt på jobbet, att ha en del att tänka på och planera, ikväll blev det för mycket för den här mamman. Tur att vi tog en skön promenad direkt efter förskolan.

Igår när Viggos farmor var här hade hon med sig en tomatplanta och lite annat, så ikväll har jag planterat tomatplantan i en större kruka. Pappan och Viggo drog iväg till lekparken. För ett tag sedan klev jag upp efter att ha nattat Viggo, hade lätt kunnat somna tillsammans med honom. Extra skoj då att duschen inte är gjord, tänderna oborstade och bloggen obloggad 😉 Imorgon ska jag ligga bättre till tidsmässigt.

Mina ljusrosa pelargoner ser inte pigga ut, dom var inte jättefina ens när jag köpte dom. Sedan tror jag att jag har råkat vattna dom för mycket efter omplanteringen i helgen. Jag håller tummen för att dom repar på sig. Dom mörkare är mycket finare.

Något gulligt. Igår när vi hämtade Viggo på förskolan sa en kompis till honom ”Hej då Viggo” upprepade gånger. Viggo tar tid på sig ibland så jag viskade och frågade om han inte skulle säga hej då han med. Han var tyst, då sa jag ”Har du tappat talförmågan?”. Då körde min lilla papegoja igång ”Tappat talförmågan, tappat talförmågan” 🙂 Sedan sa han ”Hej då och kompisens namn, puss puss” flera gånger, så gulligt.

Fortsatt skön kväll till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *