Liten gullplutt

Hej på er 🙂

I eftermiddag har jag varit hos frissan för att fixa till slingor som jag inte blev helt nöjd med senast. Det var över en månad sedan jag var där, så det har gått lite väl lång tid mellan. Men nu känns det bra och det är väl huvudsaken, hehe 😉

Det dök upp bilder på Viggo som minne på FB, där var han liten 2 år sedan idag ♥

Blir en kort kväll med tanke på frisörbesöket. Jag ska snart skutta in i duschen, Viggo ska nattas om en stund. Igår pratade han om åskvädret. Jag hade sagt när vi var ute och gungade på altanen ”Åskväder, det är inge farligt”. Något han totalt zoomade in sig på ”Åskväder, inge farligt” 🙂 Det var det sista han sa innan han somnade.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan. För min del blev det ”rivstart”, halva styrkan på jobbet har gått på semester. Det kändes kan jag lova 😉

2 kommentarer på “Liten gullplutt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *