Sköna söndag

Hej på er 🙂

Gårdagen var en lugn och skön dag ♥

Vi fick lite smått och gott gjort. Jag tvättade en maskin tvätt, sambon dammsög en snabb sväng nere, jag skurade på toaletten, sambon handlade. På kvällen gick vi ut på altanen så Viggo fick gunga, härligt med tak så det går att vara där i regnvädret. Jag klippte bort fula blad på mina nya pelargoner som jag inte har hunnit plantera än.

Viggo var upp och ner med tider igår. Han vaknade vid 4,45 på morgonen och fick välling, efter det somnade han om till 7,30 som tur var. När det var dags att sova middag ville han inte sova. I stället somnade han på soffan vid tiden han brukar vakna. Inte helt otippat blev han uppe länge, senare än vi lägger oss en vardag 😉 (21,30)

När han var nerbäddad i sängen tittade vi en stund på TV och åt popcorn.

Idag har vi lite planer vad vi ska göra hemma + vara ute och mysa ♥

Viggo och jag i bilen på midsommarafton. Coolaste killen ♥

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *