Snabb-shopping

Hej på er 🙂

Efter jobbet idag har jag och Viggos gudmor tagit en snabb shoppingrunda på stan.

Det är inte ofta jag går på stan och speciellt inte att jag letar kläder åt mig själv, men plötsligt händer det 😉 Jag ville ha ett par nya jeans och kunna prova innan jag köper, annars beställer jag mest på nätet. Hittade ett par som jag blev nöjd med. Det blev också ny foundation, en klänning, strumpor till Viggo och ett linne till Viggo mm ♥

Jag var rejält hungrig och längtade hem, då är jag effektiv 🙂 Nu på kvällssidan har vi tagit en promenad, en ”hundrunda”. Viggo satte sig i sin vagn så det var bara att gå ut. Det gjorde han rätt i, var riktigt skönt ute. Efter det blev han trött så nu sover han.

Redan midsommarafton imorgon. Vi har tänkt att vi ska åka till Viggos farmor i deras stuga, det gör vi efter Viggo har sovit middag. Det ska bli trevligt.

Syrenträdet doftar underbart 🙂

Önskar er en fortsatt fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *