Pelargoner

Hej på er 🙂

I morse när Viggo skulle till förskolan sa jag som vanligt att jag älskar honom. Då var han snabb och sa ”Jag älskar dig” tillbaka, det har jag levt på hela dagen ♥

Efter jobbet idag har vi varit på min favoritblomsteraffär, nu fick jag mer att göra 😉

Viggo lekte ute med pappa och jag planterade fem pelargoner, nu är det bara resten kvar. Det är dags att byta ut mina penséer som börjat växa sig långa, svider lite i mig att slänga men dom är inte fina längre. I år blandar jag rosa och cerise. Emellanåt blåste jag såpbubblor så jag blev yr i huvudet 🙂 Hann med en kopp kaffe med.

Ikväll skulle jag ta en snabbdusch och efter det skulle vi borsta tänderna på Viggo (vi behöver vara två stycken, det är en kamp varje gång) Viggo brukar lägga sig närmare 20 så det var gott om tid tyckte jag, men han sov på soffan när jag var klar.

En dag kvar sedan är det midsommarafton, jag hänger inte med 🙂

Fin blandning av färger tycker jag 🙂

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *