Lugnare mage

Hej på er 🙂

Med tanke på hur illa jag mådde igår vågade jag mig inte iväg idag. Magen känns bättre nu, skönt. Att jag känner mig överkörd av en traktor i kroppen är en annan femma 😉 Jag har vilat hela förmiddagen idag och jag somnade på spikmattan i morse igen.

För någon dag sedan planterade jag äntligen om mina Mårbackor. Till och med när jag var höggravid fick jag det gjort tidigare än i år, men så kan det vara. Jag har varit tuff och klippt bort blommor på en gång dom börjat vissna eller när många blommat samtidigt. Det har min svärmor lärt mig att det ska göra så dom blommar ännu mer.

Något supergulligt. Jag brukar alltid säga ”Jag älskar dig” till Viggo på morgonen när han och pappa ska till förskolan. Viggo har en förmåga att säga saker sent ibland, t.ex. om någon har hälsat på så säger han ”Hej då” när dom redan har stängt dörren. Pappa berättade att Viggo hade sagt ”Jag älskar dig” när han satt i bilen och skulle vinka åt mig. Jag hörde det inte, men det värmde gott i hjärtat. Min älskade goa kille ♥

Vi var ute en kort stund och blåste såpbubblor och gungade, tills regnet och åskan kom. Snart dags för middag, kurrar i magen så jag tror på god aptit 🙂

Hoppas på massor av fina blommor, bara en som har blommor just nu. Mårbacka ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.