Urladdad och värk

Hej på er 🙂

I morse klev jag upp och började sminka mig. Så började jag känna svimningskänsla som kan komma när jag är för sliten. Gick ner och åt en tidig frukost, då började ögonen tåras av alla känslor. Rygg/nacke är stel och skallebanken kom krypandes.

Jag pratade med min sambo och vi kom fram till att jag nog inte skulle fixa att jobba. Känns som jag skulle kunna börja gråta om någon frågade mig om helgen, eller bara ändå för den delen. Var bra att jag blev hemma, skallebanken har varit sämre under dagen och jag har mått illa. Jag har legat på spikmattan och vilat, somnade på den.

Tänker på min farmor hela tiden ♥ Pratade med henne igår vid 17,50, då hade hon nyligen blivit ensam. Min faster hade varit där hela dagen och hjälpt henne. Farmor lät trött, men hon hade lagt sig för att vila, det är väl inget konstigt egentligen. Känns som det tar ett tag att landa i det här, behöver se att farmor mår bra under en tid.

Lite dålig tajming, sambon har varit i stora staden och jobbat idag. Så det blev tidig morgon för oss och senare kväll för honom att komma hem. Jag har mått kräkilla stor del av dagen och aptiten finns inte. Därför bad jag Viggos gudmor komma hit och vara med oss en stund. Jag behövde sällskap och skönt att vara två med Viggo.

Jag har sms med min faster, hon hade nyss åkt hem från farmor som verkar må bra. Otroligt skönt att höra. Jag har haft fullt upp med Viggo så jag har inte ringt idag.

Vet inte vad det här är för blomma (ogräs) Jag tycker den är vacker 🙂

Önskar er en fortsatt fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *