Farmor är hemma

Hej på er 🙂

Gårdagen blev inte som vi trott, läkaren bestämde sig för att skicka hem farmor ♥

Både min faster och jag var inställda på att hälsa på farmor på eftermiddagen, eftersom faster fått höra att hon skulle vara kvar på sjukhuset ett tag. Faster hade sagt till att dom inte fick skicka hem farmor utan att ringa henne så att hon kunde hämta henne.

När dom ringde från sjukhuset hade inte faster möjlighet att åka på en gång. Det verkade lite som på nåder när hon sa att hon inte kunde komma direkt och frågade om hon kunde hämta farmor vid 16. När vi kom dit berättade farmor att dom varit på väg att sätta henne i en taxi. Tack och lov sa farmor ifrån och att dottern skulle hämta henne. Hon bor med många trappor, vi ville inte att hon skulle behöva ta sig upp själv.

Vi pratade med en sjuksköterska om farmors läge när vi kom dit. Dom hade pratat med farmor och hon hade så klart tackat nej till hemtjänst. Vi är inte förvånade, hon vill inte vara till besvär. Men larm ska hon få, hoppas det går snabbt att installera.

Jag sa till sjuksköterskan igår att det inte kändes bra att farmor fick vänta så länge på akuten, när TIA har prioritet 1. Han svarade att dom har sin turordning dom går efter och det hade kommit in en annan person med stroke som givetvis gick före.

Synd för en om man kommer in när någon annan har likvärdigt sjukdomsfall eller sämre, kanske man stryker med på kuppen för dom inte har tillräckligt med personal att hantera flera samtidigt?! Men enligt honom skulle det inte vara någon fara för farmor.

Han tyckte kanske att vi ställde många frågor. Jag talade om att orsaken till att vi är oroliga och frågar är för att farfar strök med pga en stroke, samma för hans bror. Farfar åkte ambulans, men honom skickade dom hem igen med slemlösande.

Jag följde med faster och farmor från sjukhuset. Senare kom Viggo och pappa dit, vi var hungriga så han köpte pizza. Farmor var ungefär som vanligt, men något surrigare vilket jag hoppas och tror beror på omständigheterna. Jag och min familj åkte hem därifrån vid 20,30 igår kväll och i natt har min faster sovit hos farmor.

Nu hoppas vi att världens bästa farmor återhämtar sig helt ♥ ♥ ♥

Helgens blommor, vackra röda rosor ♥

Haha, tänkte skriva god natt(?) Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *