Bästa farmor

Hej på er 🙂

Idag på jobbet ringde min mobil, något som sällan händer dagtid.

Den låg i mitt skåp och ”durrade”. När jag såg att det var min faster fick jag en klump i magen. Jag var upptagen så jag frågade snabbt om det var viktigt och hon bad mig ringa tillbaka när jag kunde. Jag förstod att det var något som hade hänt.

Fick veta att min kära farmor fått åka ambulans till sjukhuset igår kväll, benen bar henne inte. Det var ingen stroke, dom ska röntga hjärnan så får vi höra mer sedan. Vet inte så mycket i nuläget. Jag blev chockad och ledsen på samma gång.

När vi hade pratat klart tänkte jag först att jag skulle gå tillbaka och jobba, men då kom tårarna. Min sambo letade efter min chef och vi pratade med henne, efter det åkte vi. På vägen hem svängde vi förbi min faster för att prata lite mer om det som hänt.

Nu väntar jag på att min faster ska komma, jag följa med henne och hälsa på farmor som är på sjukhuset i staden där jag bor. Hoppas verkligen att hon mår bra. Min farmor betyder väldigt mycket för mig, hon är en av dom som står mig närmst ♥

Fin kväll till er.

4 svar på ”Bästa farmor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *