Snart helg

Hej på er 🙂

Underbart att det är fredag imorgon, helgen är efterlängtad ♥

Min hosta håller envist i sig, jag fick förnyat recept igår och i natt fick jag ta hostmedicin två gånger för att kunna sova. Rösten tar stryk och jag kraxar som en kråka.

Det verkar nästan vara magiskt när det gäller nätterna. Pappa somnade hos Viggo i natt igen när Viggo vaknade. Jag har insett att det kommer hända ofta och har lättare att försöka somna om nu. Det var tyst och lugnt och jag sov, då blev jag i stället väckt av Zim som stod i trappen och jamade vid 4 och ville att jag skulle öppna grinden.

Vad är det med att mornarna ska starta vid 4, jag tycker redan det är för tidigt att klockan ringer 5 😉 Jag var så trött att jag försökte blunda så länge det var möjligt. Viggo vill helst kliva upp kring 5, vi hoppas han kan sova till 6 snart i alla fall.

Efter jobbet har vi varit ute på baksidan och myst. Det avslutades inte bra, Viggo ramlade från altanen och ner i syrenbuskarna. Han fick ett skrapsår under hakan och blev ledsen, det gjorde ont i mammahjärtat. Får tänka positivt, han har klarat sig bra och i princip aldrig gjort sig illa. Det var i munnen en gång när han var mindre ♥

Såpbubblor gillas, dom jagar han med sin lilla kratta ♥

Hoppas ni har haft en härlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *