Trött_mamma.nu

Hej på er 🙂

Viggo vaknade i natt, nämen har jag skrivit det förut 😉

Pappa gick dit men kom inte tillbaka. Efter ett tag slumrade jag till och vaknade av att jag tyckte det lät som att någon knatade i hallen uppe. Yrvaken som jag var trodde jag det var Viggo och att pappa inte hade koll, därför ropade jag på honom. Efter om och men hörde jag ett ”ja”. Inget mer hände så jag gick upp och tittade, det var bara katterna. Väckt i onödan men pappa hade somnat om igen, om han ens vaknade.

Han kom tillbaka under natten. Jag vaknade tidigt i morse av att han snarkade så jag buffade på honom, då tog han sitt täcke och gick och la sig på soffan. När jag såg att det var drygt 1 timme kvar tills larmet skulle ringa kände jag ”meeen god morgon då”. Trodde att Viggo skulle sova i morse som somnade vid 21, men han vaknade före 5.

Viggo hade inte ätit på förskolan idag och inte ville han ha maten som serverades hemma heller. Men när vi gjorde korv med bröd till oss så petade han i sig lite. Annars vaknar han väl i natt och är hungrig och vill ha välling igen, hehe 🙂

Ikväll har vi varit ute på baksidan, skönt ute. Viggo och pappa har blåst såpbubblor och jag har rensat lite i ett land och klippt bort vissna blommor från mina penséer. Viggo gungar än, jag ska fixa i ordning kvällsvälling åt honom nu ♥ Sedan hänga tvätt.

Sambon sa i bilen hem från jobbet att det inte känns som sommar och det är redan mitten på juni. Dessa pioner har slagit ut nu i alla fall, det är väl somrigt 🙂

Önskar er en fortsatt fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *