Lyckad kväll

Hej på er 🙂

Det blev en lyckad kväll igår trotts regnvädret 🙂

God mat och vi hade skoj. Efter maten gick vi tipsrunda med kluriga frågor om vilka fåglar som bodde i olika fågelholkar som det var bilder på. Sedan blev det smarrig sommartårta och uppträdande av en kille som bor här, han hade med sig två gitarrister.

Vi var i ett partytält och det fanns två värmelampor. Frusen som jag är hade jag underställsbyxor på mig, men det var behaglig temperatur. Vi körde allsång vilket jag tycker är skoj. Föreningen firar 40 år, otroligt bra årgång 1977 lika som mig 😉

Vid 21,50 knatade vi hemåt. När vi klev in hemma hade Viggo precis vaknat, han ropade ”mamma” så jag tog av mig ytterkläderna och gick upp. Farmor hade lagt sig med honom, han sträckte armarna efter mig så jag bytte av henne. Allt hade gått bra, precis som väntat. Viggo blev trött tidigt och somnade 19,15 utan problem.

Tycker att jag lyckades slappna av bra för att vara första gången han hade barnvakt. Vet hur mycket han tycker om sin farmor och hennes sambo. Att ha dom hemma hos oss gjorde saken ännu lättare och att vi var här i krokarna 🙂 Vi känner oss nöjda.

Mammas kille när han somnade på soffan igår. Första bilden är innan vi gick på festen, då lekte han med såpbubblor i regnvädret, han jagade dom med sin kratta 🙂

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *