40-års jubileum

Hej på er 🙂

Viggo somnade senare igår kväll vilket inte var otippat, ändå skulle han upp 5.

När vi satt i soffan och läste bok tillsammans tittade jag en kortis på TV, när jag skulle prata med Viggo sov han bredvid mig på sin bok. Goa hjärtat somnade precis där han var, utan lunch i magen vid 10,40. Jag bar upp honom till hans säng.

Idag har vi lite att förbereda inför festen i eftermiddag. Jag har för en gångs skull plattat håret och ska gå och sminka mig och dona snart. Viggo ska ha barnvakt för första gången någonsin ♥ Känns lagom att han får vara på hemmaplan, det är några timmar och vi är inte långt härifrån. Går både att ringa och gå och hämta oss 😉 Det är Viggos farmor och hennes sambo som kommer hit, det kommer säkert gå bra.

Synd bara på vädret, det regnar och aktiviteterna för barn mellan 11-14 är utomhus, hoppborg bland annat. Festen/middagen ska vi ha i partytält, det gäller att klä sig.

Mina penséer trivs och har växt sig stora 🙂

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *