Trött kille

Hej på er 🙂

Idag hade jag en liten förhoppning om att jag kanske skulle kunna jobba imorgon.

Viggo har hostat i natt med, fast det har varit mindre och han har sovit i sin egen säng hela natten. Tänkte att det skulle visa sig när vi närmade oss hans lunchtid hur pigg han är. Före 11 började han bli trött och vi har inte varit ute för regnet hängde i luften.

Jag började fixa mat åt honom, men när han sa ”välling” så tänkte jag att det var lika bra så han fick något i magen. Han somnade nästan med flaskan i min famn. När han var klar sa han ”Mamma upp o ova”. Jag bar upp honom och han somnade direkt.

Det syns inte alltid utanpå hur det känns inuti ♥

Han är hostig och snuvig (grönt snor igår) När energin inte ens räcker till för det lugna tempot hemma är det lika bra han får vara hemma och vila imorgon med.

Igår kväll var jag på extra styrelsemöte, vi har 40-års jubileum på lördag med föreningen där vi bor. Det blir fest med aktiviteter för barn på dagen och middag för vuxna på kvällen. Tanken är att vi ska gå och att Viggo ska vara här hemma med farmor. Får se hur vi alla mår. Det är god mat som lockar och roligt att det händer något 🙂

Annars är jag överlycklig att jag slapp ta Cocillana till natten. Det är effektivt, men jag brukar få förstoppning av det och det är inte skitkul 😉 Nu ska jag dricka kaffe och se hur länge min goding tänker sova middag, hoppas på en pigg kille senare.

Finaste killen i världen ♥ så lycklig att just jag får vara din mamma ♥

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *