VAB

Hej på er 🙂

Idag har Viggo och jag varit hemma, fy sjutton vilken hemsk hosta han har ♥

Pappa la sig med honom i hans säng tidigt, när han vaknade och var ledsen. Han grät och sa ”ova”, han var så trött och ville sova men kom inte till ro för hostan, lider med honom. Pappan somnade där, inte hörde han när Viggo ropade efter vatten heller så jag fick gå dit och ge Viggo flaskan. Ibland önskar jag nästan att jag vore en pappa 😉

Skämt åsido, det är underbart att vara mamma, det skulle jag inte byta mot något i världen 🙂 Det kan däremot vara riktigt jobbigt att aldrig få sova tillräckligt.

Igår när jag fick en hostattack sa Viggo ”Vatten mamma”, han är klok min lilla kille. Han har sett att jag rusar iväg efter vatten när hostan kommer. I natt kunde jag ta Cocillana och slapp hosta, fick inte sova bra ändå för jag hörde Viggo. Önskar vi slipper det här snart. Undrar hur många gånger jag har skrivit det dom senaste månaderna 😛

Eftersom Viggo somnade sent och har sovit oroligt i natt lyckades han tack och lov sova till närmare 7 i morse. Hostan är värst på nätterna för honom.

I förmiddags var vi ute en stund, frisk luft är bra. Vi tittade på en snigel i gräset, skalbaggar, gick en sväng och plockade kottar och bara var. När vi kom in var Viggo jättetrött. Efter lite bravader med en spindel på golvet blev han tillfälligt piggare. Fick i honom lite lunch, han somnade nästan sittandes när han var klar. Det var en lätt läggning, han blundade direkt. Han hade inte fixat en dag på förskolan ♥

Solens strålar i sovrummet igår 🙂 Stolen som stod i lila rummet hamnade i sovrummet. Bordet som stod under fönstret har fått flytta ut i förrådet (finns ju plats där nu)

Önskar er en fortsatt skön dag.

2 svar på ”VAB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *