Nationaldagen

Hej på er 🙂

Natten var inget vidare, lider med Viggo och den hemska hostan ♥

Vi hade tänkt titta på en serie igår kväll och äta popcorn, men hann bara börja. I stället fick vi turas om att gå upp till Viggo, han blev ledsen när han hostade så mycket. Klockan tickade iväg och vi kom i säng senare än vanligt. Han fick sova med oss i natt.

Jag hostar också, från ingenstans kommer rethostan och jag får kuta efter ett glas vatten. Det är så det har börjat för oss båda vad jag vet, nu känner jag även av halsen. Hade verkligen hoppats på att det var slut med sjukdomar för våran den.

Igår missade Viggo sin middagslur. Han hade somnat en halvtimme med pappa på morgonen (jag drog mig i sängen) Det lilla gjorde att han kom ur fas. Sent på eftermiddagen blev det en kortare vila för hans del. Rutiner är väldigt viktigt 😉

Idag har vi varit ute på förmiddagen. Pappa har rensat maskrosor på baksidan och städat ett litet förråd vi har för trädgårdssaker. Viggo gillar att vara med och hjälpa till, han körde runt med sin gräsklippare och så tittade han vad pappa gjorde. Medans vi var ute visade sig solen, lagom till vi skulle gå in blev det mörkt och grått.

Önskar er en fin nationaldag. Här blir det lugnt och mysigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.