Hosta

Hej på er 🙂

Gårdagen blev en lyckad dag, skönt när vi kan få mer än det vanliga gjort.

Som jag skrev igår blev gräsmattan klippt, sedan rensade jag i visset på framsidan så nu ser det trevligare ut. Vi städade övervåningen och tog en promenad en ”hundrunda” med Viggo. På kvällen tittade vi på en serie, nu har tårarna trillat två kvällar i rad. Först en sorglig film och igår ett sorgligt avsnitt av en serie vi följer.

Ikväll blir det nog ”New girl” eller något för att vara (rätt) säker på att inte gråta 😉

Natten har varit stökig, Viggo har fått en hemsk hosta. Vid 1,15 vaknade han, pappa gick dit och jag gick på toa. Hörde Viggo fortsätta gråta och ropa ”Mamma” hur många gånger som helst. När jag var klar gick jag dit och la mig. Kom inte därifrån förrän efter 2,30 och jag låg vaken hela tiden. I morse vaknade han före 5, *jäääsp*.

Vi hade inte kunnat lämna Viggo på förskolan idag, tur att vi är lediga. Jag har också börjat hosta. Känns därför extra bra med två lediga dagar, jag hoppas det vänder fort.

Vårat fina träd för några dagar sedan. Nu har vi rosa blad fulla gången, det går fort ♥

Fin dag till er.

2 svar på ”Hosta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.