Gräsmattan klippt

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo vid 3,30 för att han hade kissat igenom. Efter det somnade han med oss i våran säng. Tror pappa sa att han sov till ca 6,30. Det flyter ihop för mig 😉

Igår hade vi en bra dag och fick en del gjort, skönt. Städning av nedervåning + att jag skurade båda toaletterna och tvättade en maskin med handdukar. Idag har sambon klippt gräsmattan för första gången i år. Viggo och jag var på altanen och gungade och tittade på, han tycker det är väldigt intressant med gräsklipparen 🙂

Igår em. fixade sambon hemmagjord pizza, riktigt gott och det räcker till lunch idag. På kvällen när Viggo sov lyckades jag och sambon se en hel film, inte ofta det händer.

Jag brukar inte skriva om hemskheter som händer i världen, idag vill jag ändå säga att vi är lättade samtidigt som vi känner med dom drabbade. Viggos farfar och hans fru är i London, tack och lov är dom oskadda och långt ifrån där det hände. Pray For London ♥

Nu ska jag äta lunch, förhoppningsvis sover Viggo så jag kan äta i lugn och ro. Sambon är ute och fixar med bilen, något som kunde ta ca 2 timmar, hoppas han har flyt 😉

Gillar hur lila rummet blev som datarum. Så mycket man kan gilla ett rum med en skärm, tangentbord, sladdar osv. 😉 Ska fipplas lite till med sådant när tid finns.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *