Tur med vädret

Hej på er 🙂

Jag velade in i det längsta igår om jag skulle stanna kvar på jobbet eller inte efter vi hade haft en trivseldag med kubbturnering 😉

Tänkte att det är långhelg så jag hinner vila, solen sken och det kändes som det kunde bli skoj. Sambon åkte hem och hämtade Viggo och jag stannade på jobbet med arbetskompisarna. Vi fick grillade parisare, vi satt ute i solen länge så skönt.

Roligt var det och jag avrundade i bra tid. Blev lite förvånad när Viggo kom inknatande med pappa för att hämta mig vid 21, att han fortfarande var vaken 🙂 Dom hade varit hos Viggos farmor. I bilen hem somnade han, pappa hade klätt honom i pyjamas så det var bara att göra ett blöjbyte och bädda ner honom när vi kom hem.

Viggo vaknade 4,45 i morse, han somnade inte om 🙁 Pappa och han klev upp 5,45. Eftersom Viggo var uppe sent igår och klev upp tidigt i morse somnade han lutad mot mig i soffan före 11 när vi satt och tittade på ”Små grodorna” som han ville se.

Idag har vi städat nedervåningen, sambon dammsög och jag moppade golven när Viggo sov middag. Skönt att vara klar med det redan strax efter 12. Jag tänkte dricka min första kopp kaffe i lugn och ro när jag var klar, men då vaknade Viggo 😉

Blir spännande att se hur resten av dagen blir med tanke på att Viggos tider är upp och ner. Han vaknade nästan 2 timmar före han vanligtvis brukar vakna. Vi gick ner och bytte blöja. Sedan skulle jag ge honom lunch men det ville han inte ha. Jag frågade om han ville sova och han sa ”ova”, han brukar somna om ibland så vi gick upp.

Vi la oss i sängen men han somnade inte, efter ett tag klev han upp. Han ville vara ensam inne på sitt rum, stängde dörren och vinkade hejdå till mig. Jag gick ner och han pratade med mig hela tiden i babyvakten, gullplutt ville höra så mamma var där ♥

Min fina mugg som jag fick i morsdagspresent ♥ Den rymmer mycket kaffe 🙂

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *