Vilat en stund

Hej på er 🙂

Alltså nu börjar nätterna flyta ihop 😉 Vet snart inte vad som händer när. Viggo vaknade tre gånger i natt, tredje gången var 3,45 och då först kom han över till våran säng. Så sett var det framsteg i natt, dom andra gångerna gick vi en varsin gång till honom ♥

Jag brukar fixa att hålla mig alert på jobbet (inte prata tok) Väl hemma slappnar jag väl av och energin är kaputt, då kommer det mycket tok ur munnen. Idag började det redan efter lunch. Alla kan säga fel, jag blev irriterad när jag sa samma fel två gånger 😛

Livet med tre bäbisar känns på, katterna stökar ju nattetid dom med. Sova 1-4 timmar är inte ”my cup of tea” 😉 Inte för att jag ska fungera som önskat i alla fall.

Jag gick faktiskt direkt till sängen och la mig när jag kom hem, pappa hämtade Viggo på förskolan. Efter en timme började han prata med mig från hallen nere att dom skulle åka och handla, då klev jag upp. När jag ändå var uppe åt jag mat och sedan fixade kaffe.

Försöker komma i säng i bra tid och hoppas på massor av ostörd sömn. Imorgon är det roligheter med arbetskompisarna efter jobbet, håller tummen att jag orkar vara med.

Jag älskar vårat träd, njuter i fulla drag av den här tiden. Redan första juni.

Fin kväll till er ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.