Halvvägs

Hej på er 🙂

Halvvägs till helg det känns bra 🙂

Sambon lät förvånad när han berättade för mig att jag hade somnat på hans bröst två gånger igår kväll. Det hör inte till vanligheten att jag somnar fort. Det är positivt med att Viggo har bytt till eget rum, det går att avsluta kvällarna som vi varit vana, mysigt ♥

Jag kommer inte ens ihåg det, då är jag trött 😉 Sedan vaknade Viggo två gånger med ganska kort mellanrum, tror han kom över till oss vid 23,30. Känns ändå som det går över förväntan och han verkar sova bra dom timmar han ligger i sin säng.

I morse var det inget som passade i min garderob? Älskar när det händer. Det finns inte direkt stora marginaler på morgonen. Speciellt inte när jag fick för mig att byta kläder typ 3 gånger, tur det händer ytterst sällan. Till slut blev jag ok nöjd i alla fall.

Min gulliga arbetskompis sa att jag inte skulle vara så hård på mig själv. Tycker jag har varit stolt och nöjd över att jag har burit ett barn och gått igenom en förlossning. Kroppen är fantastisk och jag tappade 30 kilo. Men vissa dagar är ”ful-dagar” 😉

Ska skutta in i duschen nu, ser fram emot nytvättat hår.

Trädet utanför köksfönstret är som vackrast nu 🙂 Blixten blev inte så fin men det bjuder jag på.

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.